Kadhim till landslaget?

Den forna Ersbodaspelaren Seif Kadhim är uttagen till P17-lägret i Halmstad där landets bästa 17-åringar ska göra upp om en plats i den 18-man stora trupp som ska spela en turnering i Falkenberg. Där möter landslaget Wales, Norge och Turkiet.

Seif säger själv att han har gått framåt den tid han har varit i ÖIS och detta är ett kvitto på att talangen är på rätt väg.

4 kommentarer

  1. är det inte mera interssant att skriva om att Wennebro som bor och spelar i Umeå är uttagen till samma läger……

  2. Wennebro har inte samma PR-firma (läs agent!). Vad gäller umebor är det bara Ludde Öhman (fd Sandåkerns SK) som spelar i p-91 landslaget. Kadim, Wennerbro är kallade till det årliga 60-manna lägret. Meriterna för att komma dit är oftast dubiösa. Det mest skandalösa exemplet är en MSK-kille (f 92) som blev insnackad av MSK:aren Tjalle. (Killen platsar inte ens i MSK:s junlag!)

  3. ja Tjalle gör ett fatastiskt arbete med att ta fram våra talanger…. Tyvärr måste man flytta eller ha en bra agent för ha ngn chans att få chansen. Tycker det är dags att förbundet anställer någon som verkligen vill och är engagerad i dylika frågor.

  4. Vadå skaffa agent? Har Wennebro en agent? Nej, han är bara tillräckligt bra! Det handlar om att prestera på en nivå där man syns och visst, det gäller att ha lite tur också. Att vara bra vid rätt tillfälle..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>