Målskyttar i landslaget

Emma Åberg-Zingmark och Sofia Jacobsson spelade igår med det svenska U18-landslaget mot Norge. Matchen spelades i Säffle och båda UIK:s bidrag spelade från start. Å-Z som en av tre mittfältare och Jacobsson som en av tre anfallare. Den sistnämnde blev dessutom målskytt i 4-2 segern.

Josefin Sandström heter Sandåkernmålvakten som av F93-förbundskaptenen Marie Bengtsson blivit kallad till läger Katrineholm. Sandström är en av tre målvakter. En intervju med Josefin Sandström utlovas!

Samtidigt spelade Micke Lustig med U21-landslaget. Han fick 79 minuter som högerback innan Jesper Westerberg bytte av. Finland bjöd på bra motstånd och matchen slutade 1-1. Elfsborgs Emir Bajrami nätade för Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>