Blomqvist imponerar

Jesper Blomqvists comeback i elitfotbollen har verkligen blivit än succé. Nu senast mot Sirius avgjorde han det viktiga bottenmötet med Sirius. Från 25 meter chippade han in bollen bakom en chanslös Richard Richardsson i Siriusmålet.

– Det var en skön känsla när bollen gick in, men jag vill inte prata om min egen insats det är oväsentligt just nu. Jag är stolt över alla spelare som fortsätter att kriga trots att vi haft flera förluster i följd, sa Tavelsjösonen till svenskafans.com.

…på tal om Jesper Blomqvist. Häromdagen visade de en Champions League-match mellan Bayern München och Manchester United från 1998. På Uniteds vänsterflank startade Jesper Blomqvist. Första bollkontakten slutade med en felpass, iövrigt gick det rätt bra för Blomqvist som ofta kom till inlägg på sin kant. Detta var tio år sedan.

Nu börjar den utländska jakten på Marta igen. När kommer uttalandet från FC Indianas coach Shek Borkowski?

Skellefteå FF till ettan. Bloggen lyfter naturligtvis på hatten. Förhoppningsvis tre lag i ettan nästa säsong. Bra det men samtidigt gör det att chanserna att något av lagen tar steget upp till superettan minskar.

2 kommentarer

  1. Joakim ni gör ett helt ok bloggjobb. Men tänk efter innan ni har åsikter.

    Minskar verkligen chansen för ett västerbottniskt lag att ta steget upp i Superettan med fler västerbottniska lag i division 1?

    I min värld så kostar en resa från Umeå till Stockholm minst 50 000 för Umeå FC. En resa från Umeå till Skellefteå 5 000. Hänger du med?

    Med kortare resor kommer mer resurser att lägga på spelare och bra träningsmöjligheter.

    Ju fler Norrlandslag i ettan desto bättre förutsättningar för spel i superettan!

  2. Håller med Foltbollstänkaren.
    Med fler lag i ettan kan det naturligtvis bli så att dom bästa spelarna blir mer utspridda, dock tror jag att det är bra för fotbollen i länet då det generar extra intresse med derbyn och så + kortare resor = bättre ekonomiska möjligheter = bättre fotbollsutsikter långsiktigt.
    Tack för en bra blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *