Ett SM-guld och lite EM-papper

# Vi börjar på den lite seriösa linjen. Umeå IK säkrade i går sitt fjärde SM-guld. Det ska till både blixtar och dunder och ett Big Bang 2 om UIK ska kunna tappa guldet nu med Kristianstad och hopplösa slagpåsen Bälinge kvar på programmet. Det är bara att gratulera och det har faktiskt varit underhållande att följa serien den här hösten med UIK:s vädningar mot Djurgården och Malmö som givna höjdpunkter.

# På tal om damallsvenskan. Sunnanå hade ett potentiellt på provträning i går skriver Norran. Det är IFK Åkullsjöns målspruta Elin Lundström, (16 mål i division II i år) som kan få chansen i det för tillfället helt målimpotenta Sunnanå som bara gjort ett mål (1!) efter OS-uppehållet.

piece_of_paper__468.jpg 

# Så kommer vi då till min EM-present som jag fick i går av min förre VF-kollega, nu på Norran, David Ekström. Det är en bit (väldigt mjukt) toalettpapper från Tivoli Neu som han plockade på sig i paus mellan Sverige-Spanien (för att torka bort öl som droppade från övre etaget). Han lämnade över det i måndags på Skellefteå Kraft Arena och krävde få publicerat på bloggen. En tämligen galen souvenir, men en galen souvenir är också en souvenir som Lundell skulle ha sagt.

# Nog om toaletter nu. David Ekström är ibland med och spelar med Morön Citys division V-lag. Han har enligt egen utsago, jag har inte kollat det, gjort tre mål på sju starter i år. Morön City ska som bekant kvala till fyran mot Ersboda FF, första matchen spelas till helgen.

# I övrigt har jag inte hunnit med så mycket fotbollskollar i dag. I morgon blir det nog att slå en pling till den nya kejsaren i inlandsfotbollen, Norsjö, för att kolla om man letat fram kartorna till Ohtanajärvi och om man fortfarande badar i fontänerna i byn efter avancemanget till division III.  

# Till sist. Kolla in den här youtube-länken – amerikaner kan sin fotboll…

http://www.youtube.com/watch?v=-B6ucoSoIy4

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *