Utespelare i mål för FF mot Timrå

Skellefteå FF är redan klara seriesegrare som ni vet. Men IFK Timrå, som de möter i morgon, slåss om nytt kontrakt tillsammans med bland andra Holmsund, Mariehem och Umedalen. Och i morgondagens match tvingas FF kasta in utespelaren Sebastian Stenvall som målvakt.

John Stighäll blev utvisad mot Luleå senast och Mladen Galambos har skadat sitt lillfinger illa (han klämde av ledbandet i sin hemma-gym-maskin enligt Mats Stenlund). Det finns inga fler målvakter i truppen så med stängda transferfönster har Skellefteå FF inget annat alternativ än att låta en utespelare ta på sig målvaktshandskarna.

- Det är en jävla tur serien är slut för oss men vi ska göra allt för att vinna. Sebastian har sett stabil ut på träningarna i veckan, lovar Stenlund, väl medveten om vilken betydelse hans match har för bottenstriden.

5 kommentarer

  1. Seriöst ?? Bussigt mot umelagen. Hoppas man kommer ihåg det nästa säsong. ESK slänger in Nordelli målet i en match som leder till att Skellefteå FF åker ner i tvåan!

  2. Läste du inlägget eller? De har ju ingen annan målvakt, en är skadad, en avstängd samtidigt som alla transfer-fönster är stängda…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>