Comebacken

Ja. För de som undrat så kom magsjukan och tog mig i onsdags natt och däckade mig till lördag. Sedan var jag ledig en dag. Nu är det söndag natt och jag bloggar igen.

ooo

Nåväl. Futsal-DM-gruppspelet i norr är klart. Det blir Skellefteå FF och Clemensnäs IF som går vidare. FF slog Myckle i norrfinalen med 2-1 (Fredrik Lund och Johannes Wiksten målskyttar) och möter Sandåkern i herrfinalen nästa söndag. Clemensnäs tar sig i Robertsfors an Mariehems FF i damfinalen. I norrfinalen slog de Burträsk med 3-1, Sofia Lindström hängde två och Lina Holmlund ett för Clemensnäs.  

ooo

Petter Augustsson skrev på för Ängelholms FF i fredags. Superettan. Kenny-land. Bra utmaning för ex-UFC-målvakten.

ooo

Tavelsjö AIK har gjort klart med nya tränare, Tomas Wikberg och Paulo Correia. Wikberg är Ö-viksbördig och Correia har enligt Tavelsjös hemsida varit halvproffs i Portugal.

ooo

Skellefteå-bekante Gif Sundsvall-målvakten Andreas Lindberg verkar bli utan kontrakt i Sundsvall.  Enligt ST på grund av att Sundsvall inte anser sig ha råd med honom och Fredrik Sundfors kontrakterad. Lindberg säger att det finns ett par alternativ.

ooo

Ja, att Goran Zdravkov inte verkade aktuell för Skellefteå FF har ni väl redan läst antar jag. Dessutom ger sig Mikael Berggren och lägger skorna på hyllan och Tomas Lundmark väljer Piteå. Det gör även Sunnanås Johanna Lindahl, om allt runtomkring ordnar sig. Skellefteåbördiga Maria Åhlund har dock redan valt Piteå.

ooo

Däremot kanske ni inte läst att Ersbodamittfältaren Erik Lundström har proffs-anbud – från Malta! När Lundström var och provspelade med Enköping var Maltas landslagskapten Gilberg Agius också där tydligen. De bodde på samma hotell och det är nu denne Agius som ordnat kontakterna. Men kollegan Niklas Westman snackade med Lundström i kväll och Malta-spåret var inte aktuellt (han vägrade dock säga vilken klubb det rörde sig om, inte för att särskilt många har särskilt bra koll på maltesisk klubbfotboll men det är ju alltid kul att kunna googla). Anledningen till Malta-nobben var delvis att Lundström ville invänta Gif Sundsvall en gång till. Dessutom finns ju UFC med i bilden också.

ooo

Just det. Örjan Andersson tackade nej till UIK. Det var ju den känslan jag fick när jag pratade med honom tidigare i veckan. Han var även UIK:s förstaval som vi förstått det. Och det är klart, förutom det rent fotbollsmässiga kvaliteérna så är det ju bra mycket mindre meckigt att signa honom än att värva upp en tränare med fru och barn och hela köret från södra Sverige. Återstår nu att se om det går att lösa med denne Peo Häggström eller var det landar.

ooo

Godnatt.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *