Rangers, Öhman och McNeil

Sandåkerns SK arrangerar en fotbollscup på Nolia i morgon kväll för P91-93-lag där sex lag gör upp om titeln. 17-22 är tiden som gäller.

I Sandåkerns lag kommer Kalmar FF-talangen Ludvig Öhman att spela!

– Ja, jag var med förra året också, säger Öhman som är hemma i Umeå på jullov.

Mittbacken Öhman har faktiskt fått nobba skotska storklubben Glasgow Rangers under hösten!

– De har hört av sig och de var väldigt seriösa, deras sportchef tog kontakt med Kalmar men Kalmar sa bara nej. De ville inte att jag skulle åka i väg på någonting.

Snackade du med Rangers?

– Nej, jag har bara hört det via min agent.

Smickrande ändå?

– Absolut, det är bara positivt. Men även om Kalmar gått med på det vet jag inte om jag hade åkt, säger han.

ooo

Nyårscupen får faktiskt två 91:or som tillhör allsvenska A-trupper. Seif Kadhim ska nämligen också spela med Sandåkern där Örgryte-ytterns brorsa Sufian ju lirar. Därmed är Sandåkern utnämnda till storfavoriter i cupen!

ooo

På tal om utländska klubbar och länsspelare. Åland United har under hösten hört av sig till både Maria Wictorsson och Anna Forss i Umeå Södra, båda har dock som bekant valt att förlänga med Södra. Wictorsson har för övrigt haft erbjudande från Sundsvalls DFF också.

ooo

Petter Anderssons knäskada var av det mer godartade slaget. Groningen-proffset säger till fotbollskanalen.se att han räknar vara tillbaka när holländska ligan drar i gång igen efter uppehållet, 18 januari.

ooo

Nu en miss av mig! Jag glömde skriva upp Umeå FC-förvärvet Timothy McNeil i spelare som lämnat Holmsund i tidningen på julafton. My mistake!

ooo

Det kommer bli lite ont om blogginlägg nu ett tag.

Jag utlovar en A till Ö-krönika över länsfotbollen på nyårsafton i övrigt tänkte jag försöka gå offline över nyår och är tillbaka på riktigt igen 5 januari.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *