MSK-spelare provar med Skellefteå FF

17.00 i dag kör Skellefteå FF ett träningspass där det dyker upp en provspelare. Det är Mariehem SK:s Emil Lindblad-Kernell som ska provträna med division I-nykomlingen. Hans flickvän Linda Fransson har redan skrivit på för Sunnanå SK och kanske går nu flyttlasset norrut även för Mariehems-spelaren.

- Vi studerade honom under cupen som var senast och det såg bra ut, kroppshyddan ser bra ut och han är skicklig med bollen. Vi har forskat lite om honom och han ska få vara med och provträna med oss lite, säger Skellefteå FF-tränaren Rainer Eskelinen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>