Ny Noliasväng

Var förbi och kollade in lite av UIK:s och UFC:s träning i dag.

UIK kryssade till slut, 4-4 (tror jag i alla fall), mot ett pojklag i tisdagsmatchen. Både Frida Östberg och Caroline Jönsson var med och tränade och laddade upp inför USA-äventyret med UIK-träning. Ramona Bachmann satt vid sidan av. Hon ska inte vara med i helgen mot Piteå heller. Hon ska till Turkiet på landslagsläger med Schweiz A-landslag.

Mami Yamaguchi blev specialplåtad av en japansk journalist. Han kom från Hamar i Norge där han hade varit på skridsko-VM och tog sedan en sväng förbi Umeå för att göra ett reportage om Yamaguchis liv i Umeå IK.

ooo

UFC var 22 spelare på sin träning. Ingen Petter Magnusson dock. IFK Östersundsmittfältaren fick inget kontrakt med UFC.

– Det kändes inte rätt, säger sportchefen Håkan Bäckström.

Ryktet säger också att han tydligen hade halvt försovit sig till en träning och det kanske inte var bästa marknadsföringen. Men samtidigt har ju UFC folk så det räcker och ska de ta in någon ska det vara riktig spets.

Erik Sandvärn var nämnd av Simon Bank på Aftonbladets Europa Calling-blogg.

http://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=25977&a=27701

– Det är ju stort, om det nu stämmer, sade Sandvärn.

Jo, det stämmer som ni kan se på länken ovan. Den elegante mittbacken har fortsatta ryggproblem, främst smärtar det när han slår till bollen. Och konstgräset verkar inte gynna honom.

– Skillnaden är som att hoppa på asfalt (konstgräs) eller en studsmatta (naturgräs) och vi byter ju underlag hela tiden, säger han.

ooo

Ersboda möter Boden till helgen. Johan Rönnmark har visst fått ganska positiva besked kring sin knäskada men blir borta februari ut som det verkar. Enligt Örjan Andersson blir nog även Marcus Perjus borta så länge och Tomas Lindberg vankar omkring med en opererad axel.

ooo

Har ni något rykte/sanning/nyhet att tipsa om? Maila! [email protected]

ooo

Japp. Det var allt. På återhörande.

2 kommentarer

  1. Ersmark behöver en målvakt! Det är inget rykte utan en sanning. Marco Ballotta har tackat nej, så vi letar vidare. Kom gärna och provträna om du känner att du har kapaciteten och den rätta andan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *