Calisir och Molin

Jag har försökt lägga Norsjöcupen och annat bakom mig. Det har inte varit enkelt men vi kör en kort måndagsuppdatering här.

ooo

Djurgårdens André Calisir är klar för Skellefteå FF. Spännande nyförvärv för FF. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med division I-klubben och flyttar norrut inom kort. 18-årige Calisir var ju med i träningsmatchen mot Gif Sundsvall i helgen och ritade på tvåårskontraktet i dag.

ooo

På tal om Giffarna så har de nu gjort klart med Jonas Wallerstedt för tre år framåt.

ooo

Umeå IK är på väg att värva ungt och norrländskt igen. Sedan tidigare är det ju klart att Sara Eliasson, 16, flyttar till Umeå från Alviks IK till hösten. Nu talar mycket också för att anfallaren Linda Molin, F92-landslagsspelare från plantskolan Hägglunds IoFK (Malin Moström, Frida Östberg, Sofia Jakobsson bland annat) flyttar till Umeå och UIK i höst.

– Vi håller ögonen på henne och har kontakt med Hägglunds, sa Mika Sankala.

– Det är tänkt att hon ska flytta hit till sommaren, sa Britta Åkerlund till min kollega Lina Bergström under aftonen.

ooo

Mariehem SK nu. Annelie Cederberg tackar för sig efter lång och trogen tjänst i gröna tröjan. Hon lägger ner sin satsning inför division I-säsongen på grund av motivationsbrist.

Men, MSK har redan gjort klart med en ny spelare i A-truppen. Det blir Anja Collén, som fyller 17 i vår, som tar steget upp från Mariehems FF. Noterbart också att Cederberg ska fortsätta träna två gånger i veckan med MSK, detta enligt deras hemsida.

ooo

Det var nog det.  Ciao.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *