UFC får högerbacken de längtat efter

Umeå FC har länge varit intresserade av RIK-högerbacken Joel Burström. För några år sedan tränade han ett bra tag med UFC men valde då att tacka nej.

Nu har 23-åringen bestämt sig för att haka på UFC-tåget. Det är bara småsaker som återstår innan övergången är klar.
- Jag har bestämt mig och vill spela i division I, säger han till kollega Westman.

Han kanske inte är någon Mikael Lustig men Umeå FC anno 2010 skrek efter en offensiv högerback. Nu har man fått det i Joel Burström. Klockren värvning.

ooo

Vad mer har hänt sedan sist? Jo, det blev precis som bloggen sade. Emma Kullberg valde Öster. Med en rehabande Paulson in så är UIK-truppen nu spikad.

UIK? Här önskar de en God Jul. På sitt egna lilla vis.

ooo

Division III-laget IFK Umeå har värvat superettanmeriterad i form av 21-åriga Sebastian Frisén. Han har spelat högerback i både superettan och i division I.  Då i Enköpings SK.

ooo

Hås FF har dragit sig ur division IV södra. Detta på grund av spelarbrist. Obbola IK ersätter i fyran samtidigt som IFK Holmsund ersätter i femman (efter att Byske och Umgransele tackat nej).

Hås FF kommer istället spela i division VI nästa säsong. Det kommer även Blattnicksele IF göra. Den klassiska föreningen gör åter entré i länsfotbollen efter ett ettårigt uppehåll.

ooo

Någonstans på folkbladet.nu kan ni läsa en intervju med Mikael Lustig som är hemma på julledighet.

ooo

Och målvaktstalangen William Silwerfeldt Öhman, som i år spelade med P15-landslaget, har bestämt sig för att satsa på ishockeyn där han också är en stor målvaktstalang.
- Det är lättare att nå toppen i hockey, säger han i onsdagens VF.

Och det har Silwerfeldt Öhman  ju helt rätt i.

ooo

Spöland Vännäs blir nästa säsong Vännäs IF. På det extra årsmötet 11 januari fastslås det nya namnet.

1 kommentarer

  1. SIF/Vännäs kommer inte bli VännäS IF, vet flera spölandseldsjälvar som kommer hoppa av och det är det verkligen inte värt, då är föreningen på jäkligt hal is, igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>