Lite news

Vi börjar med Umeå IK och Allsvenskan. Linda Molin och Elin Landström befinner sig just nu i Ukraina där EM-kval 2 kommer att avgöras. Motståndet denna gång är Tjeckien, Ukraina och Schweiz. Här kommer spelschemat!
Omgång 1
2011-03-31 15:00 Schweiz – Sverige
2011-03-31 19:30 Tjeckien – Ukraina
Omgång 2
2011-04-02 15:00 Sverige – Tjeckien
2011-04-02 19:30 Schweiz – Ukraina
Omgång 3
2011-04-05 15:00 Tjeckien – Schweiz
2011-04-05 15:00 Ukraina – Sverige

***

Till Umeå FC och Superettan, Umeå FC spikade idag sin trupp för kommande säsong då Joel Burström(Robertsfors) och Andreas Johansson (Spöland) skrev på för klubben. Johansson kommer förmodligen att befinna sig i Roberstfors den här säsongen då man har skrivit ett utlåningsavtal med klubben och som jag förstod det så hade ”robban” som krav att få ha utlåningsavtal med en spelare från UFC om dom skulle släppa Burström.

***

Emil Lindblad Kernell var Skellefteå FF:s bästa spelare förra säsongen, inför den här säsongen har det spekulerats mycket i var han ska spela när klubbar som Allsvenska Mjällby har nämnts men även Sirius. Nu bestämer han sig istället för att lägga skorna på hyllan och sluta med fotboll. – Det blir inget spel alls. Jag har kommit till insikten att jag vill satsa på studierna. Det är dem jag ska leva på senare och därför blev det så här, säger han till Norran.se

***

Här kommer lite MSK, Steve Galloway verkar vara klar för Mariehems SK/Umeå Norra då han på den senaste tiden hållit i träningarna. Albin Glas som varit muntligt överens med MSK har idag skrivit på ett kontrakt för klubben. Backen Anders Asplund är i en lite strulig situation, han ägs av Hammarby TFF och enligt uppgifter till Fotbollsbloggen så kräver HTFF en alldeles för stor summa för att MSK ska kunna lösa ut honom. Apslund kommer troligtvis återvända till Stockholm i sommar då han ska avsluta sin Polisutbildning.

***
 

Det var lite nyheter, vet ni något mer som bör vara med på Fotbollsbloggen är alla välkommna att maila in en till mig på [email protected] eller [email protected] ! Eller skriv en kommentar här nedanför!

3 kommentarer

  1. precis som andra tidigare kommentarer så undrarjag också när vf coach kommer. vid den här tidpunkten förra året så var det igång satt. blir det nått sånt iår? isånnafall när))??

  2. VF-coachen är under produktion. Det utlovas ett bättre VF-coachen i år med fler och bättre priser bland annat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *