Sebbes elva i VF-Coachen


Jag tänkte dela med mig av min elva i VF-coachen, nu när det faktiskt börjar dra ihop sig. För er som inte kan reglerna och har bilagen till VF-Coachen hemma så tycker jag verkligen att ni ska kolla igenom den.  Jag kan väl kort och gott säga att man har 11 miljoner att röra sig med.

Min elva ser ut som följande:

Målvakt: Simon Johansson (Spöland)
Värde 1250000 kr
Kommentar: Simon är ju en av hemvändarna som kom hem till sitt kära Spöland/Vännäs för att ta dom till nya höjder. Han har rutin från division II och kommer nog kunna hålla ett par nollor den här säsongen.

Högerback: Leonard Åström (GUIF)
Värde 450000 kr
Kommentar: Snabbe Leo Åström har imponerat riktigt mycket på mig de gånger jag sett honom. Han är b.la. en av spelarna som ingår i 94:ornas länslag som slog ut Skåne och ska spela final i sommar. Med förtroende i GUIF så tror jag att han kan stänka dit några baljor.

Mittback: Linnea Ågren (Umeå IK)
Värde 300000 kr
Kommentar: Linnea har gått från klarhet till klarhet och jag tror att hon inom kort(lagom tills VF-coachen startar) kommer ha spelat till sig en mittbacksplats bredvid Emma Berglund. Linnea kommer garanterat hänga in någon kasse på hörna.

Mittback: Olov Bergqvist (Skellefteå FF)
Värde 1800000 kr
Kommentar: Olov känns riktigt given i min elva, Han är stor, stark, lugn och trygg. Precis som en mittback ska vara? Han är vidare en duktig huvudspelare och kommer nog göra en del mål på hörnor eller inläggsfrisparkar då Skellefteå FF har en riktigt frisparksspecialist i Goran Zdravkov som inte kommer ha några problem att träffa pannan på Bergqvist.

Vänsterback: Jonas Nilsson (Umeå FC)
Värde 550000 kr
Kommentar: Jonas kommer att göra några mål i år. Han har ett grymt tryck i högerbössan och lär få avlossa den vid flertal tillfällen på frisparkar. Han har även de senaste matcherna spelat mittfältare och dessutom varit riktigt bra. Jag vill nog våga påstå att han blir en poängspruta i år.

Högermittfält: Sofia Jakobsson (Umeå IK)
Värde 1950000 kr
Kommentar: Sofia är ju en forward i grunden men är uppsatt som en mittfältare, Hon har redan visat att hon kan leverera och kommer inte ha några som helst problem att fortsätta med det. Med hennes snabbhet och vassa avslut så är hon gjuten på mitt mittfält.

Innermittfält: Fredrik Wennebro ( Umeå FC)
Värde 300000 kr
Kommentar: Fredrik har dragits med skador de senaste åren men verkar just nu vara på G, ordentligt! Han gjorde en riktigt bra match i premiären ( enligt uppgifter, var ej på plats i Sthlm) och jag tror att ”Fredde” kommer kunna utvecklas riktigt mycket och även stänka dit några bollar, även om han kanske mer är en framspelare.

Innermittfält: Jenny Marklund ( Morön BK)
Värde 700000 kr
Kommentar: Jenny är en kvick mittfältare som också kan användas på topp och har tidigare år levererat, trots att Morön tog steget upp så tror jag att hon kommer fortsätta att hänga kassar.

Yttermittfält: Joakim Högdahl (Morön BK)
Värde 500000 kr
Kommentar: Jocke är förmodligen en av de snabbaste spelarna i division II och får han vara skadefri kommer han vara en oerhörd tillgång till Morön men inte minst i min elva.

Forward: Christoffer Johansson (Ersmarks IK)
Värde 2000000 kr
Kommentar: Ja, vad ska man säga?  Christoffer eller ”J” som han är mer känd för valde inför säsongen att gå tillbaka till moderklubben Ersmarks IK efter x antal år i Ersboda SK. ”J” kommer garanterat göra mycket mål i fyran och han kommer nog tillsammans med Danny Persson vara den mest valda forwarden.

Forward: Johan Nordell (Mariehems SK)
Värde 1100000 kr
Kommentar: Johan har ju dragits med en skada de senaste månaderna men är nu helt skadefri, Den matchen jag sett han spela i år så såg han riktigt riktigt vass ut och jag är säker på att han kommer kunna axla rollen som forward i min elva och leverera.

Där är min elva, hur ser din ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *