UFC och lite till


UFC knep en pinne borta mot Väsby efter att ”Böni” Sundqvist kvitterat till 1-1, samme Sundqvist drog också på sig två gula kort och UFC fick avsluta matchen med en man mindre. Ni som har VF i pappersbilagan, kunde i lördags läsa om att Umeå FC:s Carl Pettersson-Lif är nere och provtränar i veckan i Borås, då det kommer en scout från USA för att kolla på Calle samt många fler för att sedan ev. erbjuda ett stipendium för College.

***

Umeå Södra knep en pinne hemma mot varnsvedens IK då Patricia Hägglund kvitterade i slutminuterna. Undertecknad var på matchen igår och var inte imponerad över det han såg, en rejäl uppryckning krävs för Umeå Södra i nästa match.

Sunnanå vann ”bara” med 4-3 hemma mot Bollstanäs och det var bittra miner trots seger. Målskyttar var iaf Linda Fransson 2, Nina Jakobsson och Emelie Marklund.

**

Mariehem vann med 2-0 borta mot Alvik efter mål av Jenny Nordengren och  Jessica Fröberg. Två ”doldisar” sa jag till Christer Oscarsson när jag träffade han idag. – Ja, det skulle man kunna säga men det är riktigt skönt att Jessica och Jenny kliver fram.

*

Igår var det ”seriefinal” i divison 4 södra herrar, GUIF tog emot Spöland/Vännäs på Ålidhem Arena där Spöland tillslut vann med 5-4. Staffan Enwald tränare i GUIF berättade att han aldrig sett Simon Johansson så där bra som han var igår. – Han gjorde vad han ville med oss, tre mål och två assist säger väl det mest, sa Enwald efter matchen.

*

Petter Andersson och Groningen kunde igår ha fått extra tidigt sommarlov om dom skulle besegra PSV, eftersom då skulle dom vara direkt kvalificerade till Europa League. I stället väntar nu fyra extramatcher för att Petter Andersson ska ha chansen till Europaspel kommande säsong. Noterbart var at Petter Andersson spelade 75 minuter av söndagens toppmöte i den

***

Där hade vi lite från helgen!

5 kommentarer

  1. Tycker att Umeå Södra spelade riktigt bra i söndags, vi var nog inte på samma match?. Sen kanske önskas lite bättre i avslut , men övrigt en mer än godkänd insats med riktigt bra spel.Lisa Lantz grym på back , Emma Sundbergs otroliga arbets kapacitet. Bra jobbat!

  2. Har varit och sätt samtliga av södras hemmamatcher i år och det här är ju ett fall framåt. Men att säga att spelet såg bra ut är väl att ta i. Tycker laget är helt fel komponerat och att försvarspelet är under all kritik. Många individuella misstag och ingen spelare av klass som kan ta ansvar

  3. FOTBOLL: Har sett södra i ett antal år och detta var en av de sämre matcher jag sett. Håller med dig staffan, laget är fel komponerat.

  4. Kan bara hålla med ”Fotboll” och undra vilken match du var på Sebastian? Möjligen har du rätt i din kritik under andra halvlek då Södra gjorde en del slarviga pass som fick konsekvenser. Men detta (första halvlek) var definiitivt den bästa matchen hitills i år.

  5. Micke II: Som sagt jag gjorde min bedömning av matchen och var inte imponerad, jag har i alla fall sett Umeå Södra bättre än så där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *