Hänt i helgen

Tegs SK har gått som tåget i år i division III mellersta herrar och i helgen avgjordes serien då man spelade 1-1 mot IFK Sundsvall ett som är säker är att Teg är helt klart värdiga vinnare av serien. Stort Grattis till TEG!!
Betsele är det bästa laget i inlandet och efter en seger i seriens sista match innebär det också att kommer att spela division III-fotboll även kommande säsong.

***

Mariehems SK:s damer behövde hjälp av Morön BK för att man skulle knycka första platsen i division II av Assi och det fick man också men man själva lyckades inte vinna och fick se sig slagna med 4-3 borta mot Notviken.

**

Sunnanå lämnar division IV Norra efter denna säsong och man får rikta in sig på division III-spel nästa år efter att Morön tvingats tacka nej till avancemang med tanke på att man har alaget i tvåan.! Kul och stort Grattis till Sunnanå!

**

Det blev Ersmark som fick kvala och det startar nu på lördag och pågår tre helger till. I kvalgruppen ingår, Ersmark, Brunflo, Domsjö och Frösö om jag inte minns helt fel.

*

Har säkert glömt något men det kommer fler dagar och fler inlägg som jag får fylla ut det med.

 

***

Ikväll spelas det Champions League för fulla muggar. Jag själv kommer tyvärr inte att kunna se någon match då jag ska bege mig alldeles strax upp mot Skellefteå Kraft Arena för lite elitseriehockey (!?) mellan Skellefteå AIK och HV71. Dessa matcher spelas ikväll:

Fotboll Champions League grupp a
B Munchen – Man City  20:45
Napoli – Villarreal  20:45

Fotboll Champions League grupp b
CSKA Moskva – Inter 18:00
Trabzonspor – Lille 20:45

Fotboll Champions League grupp c
Man United – FC Basel  20:45
Otelul Galat – Benfica 20:45

Fotboll Champions League grupp d
Lyon – Din Zagreb  20:45
Real Madrid – Ajax  20:45

***

Kvällens betting tips. B Munchen – Man City  2, Man United – Basel 1 och Real Madrid – Ajax 1. Då får man ihop ett ruskigt bra odds då det är hela 4 ggr pengarna på Man City! Ha en trevlig fotbollskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *