MÄSTARE


Efter en riktigt dramatisk final då Hastings tog ledningen med 1-0 redan efter några minuter kunde Lindsey vända på steken med att göra både 1-1 och 2-1 innan paus. I den andra halvleken så kvitterade Hastings efter ett självmål av Lindsey och matchen gick till Golden Goal där matchens gigant Tsunami Moloto avgjorde efter ett riktigt fint solonummer. Carl Pettersson-Lif spelade på sin vänsterbacksplats och gjorde det riktigt bra i den första halvleken men utgick sedan skadad och fick se den andra halvleken från bänken. Vad som hänt är oklart men enligt tv bilderna i efterhand så haltade han rejält trots den euforiska stämningen efter Tsunamis avgörande mål.

***

Stort Grattis till Calle som nu är BÄST i USA med sitt Lindsey Wilson! Mer om matchen kan ni läsa i veckan i VF:s pappersbilaga och där kommer även Calle ha sagt sitt om turnering.


FOTO: Margareta Ericsson Lif.

12 kommentarer

  1. För er som vill se ett inlägg om futsal kan jag tyvärr meddela er att det inlägget inte kommer förns tidigast imorn. Är utan internet här just nu och kan bara använda telefonens internet och därifrån kan jag inte blogga. Men under morgondagen så ska jag skriva ett inlägg om futsalen så håll ut.

  2. Vad är det som händer?? Det är torsdag och ingen fotbollsblogg ute varken här eller i tidningen. Vilken besvikelse! kom igen lägg upp, de handlar om en gång i veckan!

  3. eftersom ni vetb hur stort intresset är för fotbollen här i stan tycker jag ni borde sköta detta bättre. det är ju den lokala fotbollen folk här vill läsa om, ingen som är intresserad av hur det går i college soccer i usa. fokus på länsfotbollen nu och snabbare uppdateringar. ni gör ett bra jobb när den välö kommer ut men det känns lite oproffsigt när ni inte håller deadlines.
    MVH Mr soccer

  4. Jag kan tyvärr inte göra nått annat än att hålla med de två föregående talare. Jag köpte VF tidningen igår och förväntande mig att de skulle stå om fotbollshörnan. Vilken chock de va när jag såg att de inte va det. Jag fattar inte hur svårt det kan vara att inte hålla en deadline, vi snackar om en gång i veckan!??! Kom igen, snälla skärp er. vi är tacksamma för det ni gör men en gång i veckan kan inte vara så krävande. lol!

  5. Trist när det blir så här grinigt, det är klart att dessa grabbar gör så gott de kan. Vi är många (som aldrig skriver eller kommenterar) som uppskattar ert arbete mycket, och som inte tappar humöret för minsta lilla. Keep up the good work!

  6. men det här är ju folk som får betalt för att skriva det kallas att göra sitt jobb, går man ut och lovar något så förväntar man sig att företaget håller det. Se nu till att ni gör det ni är anställda för annars kan vi lika gärna skita i att köpa er tidning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *