Hörnan

 

Umeå Södra har gjort klart med Carys Hawkins, från Australien.  Vilket kan ses som ett riktigt långskott men sportchefen är nöjde i alla fall.
– Det känns väldigt spännande, säger sportchefen Tom Bergström. Som dessutom fått goda lovord om Hawkins från UIK:s Alexandra Nilsson som tidigare var på ett äventyr i Australien.

***
Under tisdagen landade Perpetua Nkwocha och Helen Ukaonu i Skellefteå och dem har nu redo och inställda på att ta Sunnanå tillbaka till finrummet i Damallsvenskan.

***

Lite Mariehem, Träffade Christoffer ”J” Johansson häromdagen och frågade om det blir Mariehem eller Holmsund som det ryktats om. Det var lite saker som skulle lösas men själv visste han vad han ville. – Jag började ju träna med Mariehem av en anledning och det var ju för att spela, men sedan är det lite bitar som måste lösas med mitt jobb osv. så vi får se vart det hamnar, säger Johansson. På tal om Holmsund så har man dessutom gjort klart med  Patrik Mattson från Ersboda FF.

 

***

Betsele IF har kommit överens med Vilhemina IK:s skyttekung Haytam Heikhami om en övergång till division III-klubben. Heikhami gjorde förra säsongen 19 mål för division V-laget Vilhelmina.
-Det är en duktig spelare som gjort många mål. Tekniskt duktig och helt klart en kapabel division III-spelare, säger Betseles manager Thomas Strömgren.

***

Till hösten lämnar Josefin Hedström Burträsk och flyttar till Lincoln memorial college, som ligger i delstaten Tennessee, för att spela fotboll och studera.
– Det är ett collage med över 5 000 studenter. Det ska bli riktigt spännande, säger Josefin, till norran.se

***

Ersboda FF har gjort klart med en hel drös med spelare, Johnny Rachid MSK, Monir Salem Guif,  Said Karmouzi Guif , Fredrik Westin Tegs SK Patrik Stenmark MSK,  Robin Forsberg Umedalen Oliver Edström MSK, Mike Umivama Ersmark,  Eric Ntekizivama Ersmark/Bygdeå

***

Sandåkern har gjort klart med Abdi Hassan som närmast kommer från spel med Ersboda FF.

***
Betseles damer tappar två spelare i  Anna Thiger och Josefin Larsson som skrivit på för IFK Umeå. IFK har också plockat upp en drös med tjejer från juniorlaget, Mikaela Glaas, Fanny Lundberg, Hanna Boberg, Elina Karlsson, Anna Holmberg och Elin Palm

**
Hörnsjös damer har plockar upp Julia Nyberg från juniorlaget, samt är fler förstärkningar på ingående.

**
Umekamraterna har gjort klart med Patrick Häggqvist, David Wiklund och Jonathan Esselin som samtliga gör comeback. Hemvänder gör även Amir Hajdarevic som förra året spelade med Tegs United.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *