”Draggens” killar ute ur SM

 

Dragonskolans killar  alltså utslagna ur Skol-SM. Här är lite kort om matchen.

Dragonskolan fick sämsta möjliga inledningen i kvartsfinalen på bortaplan mot Igelstaviken Gymnasium då man gick till halvtidsvilan med 2-0 i baken. Den andra halvleken inleddes återigen med ett mål till Södertälje-lagets favör, men kort därpå reducerade ”Draggen” genom Simon Söderlind. Närmare än så kom sig aldrig gästerna trots att man hade några heta chanser och ett skott i stolpen så slutade matchen 5-2 till Igelstaviken. Andra målet för ”draggen” gjordes av Elias Söderström.
– Vi spelar inte bra idag, gör vi en bra match så slår vi det här laget alla dagar i veckan, säger en av ledarna Jonatan Lundberg. Extra beröm förtjänade inhopparen Mattias Lidberg, Andreas Ljung och målvakten Marcus Pettersson.

Saknades i ”draggen” gjorde fjolårets SM-specialist Albin Glas.

”Draggen” skulle enligt rapporter haft väldigt svårt med Igelstavikens höga press och hade man kunnat spela sig ur den så hade hemmalaget gått bort sig med fyra man, men som ledaren Jonatan Lundberg sa, en bra dag hade man vunnit hur enkelt som helst. Men SM spelandet är inte slut för ”draggen”  på onsdag nästa vecka är det nämligen tjejernas tur att spela. Vilka dom möter, har jag dålig koll på men det kommer garanterat att skrivas om här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *