Gott och blandat

Först och främst ber jag om ursäkt till hela Umeås FC för att jag inte tog mig till T3 Arena igår, jag gjorde så som många andra förmodligen gjorde, satt framför plåtburken. Återigen trist med förlust men jag kan ändå inte tycka att UFC gör en pissdålig match som många andra uttryckt sig på internet framför allt. Man slarvar helt klart för mycket i passningsspelet, det måste skärpas upp. Jag orkar inte heller sitta och klaga på det som är dåligt, jag är ingen expert heller för den delen. Istället så känns det som att vi ska lyfta fram det som var bra. Riktigt kul att se var att Fredrik Wennebro går från klarhet till klarhet och han blev dessutom tokhyllad av i TV av bl.a. Stefan Rehn vilket måste känts otroligt bra eftersom det dunkar lite Djurgården i Wennebros hjärtat och Rehn representerade ju föreningen som spelare mellan 1984–1989 och 2000-2002.

***
Coachen i folkbladet är i full gång det är otroligt jämnt i toppen vilket är spännande och kul. FIck ett mail i lördags där det stod ” snälla du har gjort mål i varje match hittills. Kan du lova att göra mål i helgen mot Junsele?” Kan säga till alla er andra som har mig i laget, Jag spelade inte i helgen för jag hoppade på kryckor och kommer förmodligen inte spela nu till helgen heller då jag åkte på min livs första stukning av foten. Så nu vet alla mina 9 lag hur det ligger till. Jag är skör som ett Gla(a)s…..

***
Arne Hegerfors gör ikväll sin sista match som kommentator efter 300 år i branschen (GAIS-GBG), Känns lite vemodigt även om man ofta brukar vara less då man glider in på någon spansk match vid 22:00 på en söndagkväll och hör att det är Hegerfors som kommenterar. Stort är det hur som helst att han har ”hängt” med så länge.

Lite sjukt är det att både huvuddomaren och linjedomaren skadade sig på uppvärmningen och man var tvungen att ringa efter en ny domare.
**
Fick en kommentar om att det var positivt att jag tippade matcher, och det är något jag kommer fortsätta att försöka med. Så nu vet ni det också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *