Djupare presentation av bloggen

Så ser den nya innebandybloggen på folkbladet.nu dagens ljus. Thomas Konradsson och Joakim Bålfors heter männen bakom länets rykande färska rapportering från ett sarghörn nära dig. Lite mer konkret vill vi ge er läsare det ni vill ha: Nämligen betraktelser, nyheter, rykten, intervjuer och snacket från omklädningsrummen.

I tider då bloggens förra innehavare (nu på någon obskyr lagsida) är det oss ni får dras med i fortsättningen. Vilka är vi då?

Jo,  Jocke Bålfors är en kille på tjugo unga år som har hängt på Musköten och diverse andra hallar i länet sedan nio års ålder. Fortfarande aktiv (även om han helst inte erkänner det) i en serie som inte håller Superliga-klass. Vilken? Det ni. Har en förkärlek till tvåvägsspelare och ogillar blindpass.

Den andra hälften då? Thomas Konradsson heter han och för sin tillvaro på ungefär samma stadium i livet som ovan nämnda talare.
Ännu aktiv? Javisst!
På en blygsam korpennivå? Absolut!
Som spelare skulle han vilja se sig lite som innebandyns motsvarighet på Steven Gerrard, även om verkligheten månne ter sig en smula annorlunda.

Frågor och funderingar? Kanske rentutav ett förslag på intervjuämnen eller liknande?
Tveka inte utan skriv till oss på: [email protected] eller [email protected].

/Innebandybloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *