”Det kan jag förneka helt”

Iksu imponerade enormt i Europacupen. Förbundskapten Jan-Erik Vaara blev eld och lågor över Iksus spel. En bitsk krönika skrev att Iksu fick med sju spelare enbart på grund av prestationen i Europacupen men framförallt för att förbundskaptenen kunde följa Iksu-spelarna i flera matcher, och kanske i viss mån att som enda lag ställde upp i Europacupen och därför blev förbundets kelgrej? Haha.

- Det där kan jag förneka helt. Så fungerar det verkligen inte, sade Vaara när jag pratade med honom häromdagen.

Nu berättar Faluns Emma Lundmark om besvikelsen att inte bli uttagen. Hon säger såhär:
- Och om uttalandet om stämmer att Iksu får med flera spelare bara för Europacupen tycker jag det är orättvist mot alla andra.

Iksu körde fullkomligen över allt motstånd i Europacupen. I helgen vann man över Balrog utan att spela på topp. Iksu har ingen som Emelie Lindström som producerar poäng bara genom att titta på ett mål. Istället har man ett helt lag av poängproducenter. Therese Andersson och Anna Wijk är i poängligatoppen. När kommer poängexplosionen från Victoria Wikström?

ooo

Förre Iksu-tränaren Ove Johansson skriver klokt om landslagstruppen på innebandymagazinet.se.

ooo

Ni har väl inte missat VF-reportern Lina Bergströms intervju med Johan Samuelsson? Annars klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>