Matchdax

Vi börjar med Superligan. Umeå City möter Järfälla på bortaplan och för gästerna blåser förändringens vind.
– Vi gör förändringar, både i spelet och i positionerna, och sen går vi för tre poäng, säger Peter Sjöström.

I Järfälla spelar Dalens nyförvärv Cédric Rüegsegger. Som också är poängbäst i Järfälla med 8 poäng. Lika många som Erik ”F-son” Forsgren som är poängbäst i City.

IBK Dalen tar emot Caperio/Täby på söndag. 16.00 börjar matchen och i hemmalaget saknas Yngve Nordin och keeper Löfgren.

C/T förlorade mot Sirius senast.
– Kan vi bara bli effektivare i avsluten så ska det nog gå bra den här gången också, säger Peder Bodén.

ooo

Bevittnade nyss Sandåkerns 6-5 seger över IBK Handen. Nykomlingen Sandåkern var bättre mot Gävle men förlorade då med 4-6. Idag var man alldeles för slarviga i mittzon och tillät IBK Handen dominera det området. Men tack vare finurliga frislagsvarianter, två mål, och Christoffer Sjöström vann man till slut. Vilket var minst sagt välbehövligt och ser man till tidigare insatser kanske också helt i sin ordning.

Planens tre bästa spelare var annars IBK Handens Patrik Andersson, Robin Rudberg och Johan Eriksson. De två sistnämnda endast 17 år där framförallt Johan Eriksson var grym på att hålla boll. Patrik Andersson snurrade upp hela Sandåkern i numerärt underläge

ooo

I damernas Elitserien är det som bekant spelledigt. Fredag den 13 november (oooh, bäddat för rysare) är det länsderby mellan Skellefteå och Iksu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *