Mixat


Så har det hänt. Iksu har förlorat en match i årets slutspel.

Nere i en kokande Gotlandsgryta är det aldrig lätt att spela och Endre är ett bra lag, vilket Camilla Wahlström visade när hon satte 8-7 till hemmalaget i sudden, men frågan är ändå om inte Iksu föll på eget grepp och kom inte upp i normal standard.

Utan att ha sett matchen tror jag det går att konstatera följande: gör man inte jobbet, så blir det kännbart i en semifinalserie, även om man heter Iksu och är guldfavoriter.

Det går att snacka sig tom om bra inställning, en match i taget osv. Oavsett vad man säger så är det självklart en pina att ladda om till max när man konstant vinner. En Iksu-förlust behöver inte bara varit av ondo alltså, och nu får laget chansen att visa det i måndagens TV-match i Gammliahallen.

ooo

Men så över till nån glá påsknyhet.

Sandåkern nosar rejält på Allsvenskan nu. Igår blev det 9-6 borta mot Hässelby efter sena mål av Niklas Blomberg och Johan Reichler.

Långfredagens officiella namnsdagsbarn var Gudmund och Ingemund. I Sandåkern-lägret gällde dock Ch(K)ristoffer!

Firma Sjöström/Rådström nämligen riktigt heta med fyra poäng vardera och kan bli tungan på vågen när returmatch väntar på måndag.

ooo

IBF Dalen till damettan! 8-6-vinst borta mot Kalix med Kristina Karlsson som tremålsskytt bäddade för det.

Hur man klarar sig i ettan? Med ett par vassa nyförvärv och nyckelspelarna kvar så kan det nog bli rätt bra faktiskt.

ooo

Innebandyn renoverar ju som bekant sitt seriesystem till nästa säsong. Var någon som hojtade efter ett klargörande i detta.

Innebandy.se har en rätt schyst översiktsvisning tycker jag. För att ta del av den klickar du HÄR.

ooo

Slutligen. Kandidaterna till årets spelare är utsedda på herr- respektive damsidan. Med är hela fyra Iksuspelare: Victoria Wikström, Anna Wijk, Frida Stenvall och Emelie Wibron samt på herrsidan IBK Dalens Peder Bodén.

Ska vi gissa att Vickan tar hem damtiteln? Kohonen, Hyvärinen är nog starka kandidater till herrarnas dito. Bodén spelar tyvärr i fel lag för att kunna rucka på titeln.

Översiktsidan hittar du HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *