Omvända roller då Lindberg presenteras

Stort tack till Frida som ställde upp på detta reklamjippo av undertecknad. Måste säga att hon skötte det över all förväntan och både jag och kameramannen (Jacke) var djupt imponerade av intervjun. Frågorna var hennes egna och även där skänker vi en applåd.

Nu har ni i alla fall fått en kort presentation av mig, som för alla Umeåläsare säkert var tämligen obekant. Min kollega, Arvidsson själv, kommer självklart att genomgå en liknande procedur i dagarna. Handlingskraften att ta tag i detta kommer att fortgå inom den närmsta tiden – helt utan fastspikat datum eller tid. Men vill ni veta mer om undertecknad. Ja, då kan ni få lite snabbfakta här:

Superfakta
Född: 1986. Året för Tjernobyl säger vissa – mitt födelseår säger mamma och pappa.
Uppväxt: Gjorde entré på Anderstorp men just efter muren föll så flyttade vi till Myckle, en liten by utanför Skellefteå, där jag spenderade all formningstid av min egen personlighet fram till dess att Youtube skapades och jag behövde testa mina sargade vingar på eget håll. Efter det har jag gränslat ett gäng olika lägenheter i Skellefteå innan jag i augusti tog beslutet att flytta till Skellefteå södra – som Norström droppar här ovan.
Bor: Studentghettot – flyttlådorna står i hallen och väntar på andrahandsdjungeln.
Familj: Väldigt nära med föräldrarna och en syster som förnedrar mig i VVV-ligan (Volvo, villa, vovve)
Journalistkarriär: Liksom resten av mitt liv så började allt med att min hjärna – återigen – varvade som en nyutexaminerad fordonselev från körskolan. Sömnen hade kysst mig adjö och jag insåg att jag vägrade spendera ytterligare en dag med mitt dåvarande yrke och skulle jaga min barndomsdröm. När jag vaknade dagen efter började jag söka jobb som sportjournalist (som jag fram till dess bara lekt i min ensamhet) och fick – efter en brutal övertalningskampanj – pröva MSN-fingrarna i pappersform. Det resulterade i frilansjobb åt VF-sporten i Skellefteå med Skellefteå AIK som främsta motpart – även då i bloggform (här kan du läsa hur min efterträdare sköter sig där nu). Efterhand har luften under armhålorna flyttat mina fötter allt längre från fast mark och jag har prövat anteckna åt diverse tidningar i landet (vilka kan du läsa i mitt icke ännu framtagna, CV). Efterhand så slog det mig att jag behövde en utbildning för att vidareutveckla mig själv på plan ett, två och tre. Därför sökte jag mig söderut och befinner mig nu i skolbänken tillsammans med 16 andra nyfikna själar.
Intressen: Allt som har med sport att göra. Spenderar alldeles för mycket tid bakom strålskadaren jag nu använder mig av. Läser om allt och alla – ser allt och inget. Film, men inte musik.
Favoritlag: Ett snesteg, en natt i Thailand gör att du kan läsa det på min vänstra handled.
Idrottsbakgrund: Hade bredd varit desamma som spets. Ja, då hade jag varit rikare än Beckham – mest troligt opererad så jag var snyggare än honom också – med tanke på alla sporter jag spelat. Har vunnit Skellefteå Open i Tennis, men annars är det just bredden som imponerar. Spetsen är slö.
Kuriosa: Folk som smaskar när de äter är det värsta jag vet. Fram tills det att jag vid 13 år gammal trodde jag att blyghet var en sjukdom.

2 kommentarer

  1. Frida är som gjord för tv-rutan – till skillnad från en annan. Hon ska ha all heder för sin prestation. Den stackars spelare som ska intervjua Jacke har stor press på sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *