”Jag var nära att lämna in mitt veto”

Till att börja med så vill jag inleda det här blogginlägget med ett högt, starkt och förlösande: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

För det är nämligen så att killen som citeras i rubriken är undertecknad i tredjeperson. Hade jag förlorat i helgen och gjort mig själv till åtlöje för fjärde veckan i rad hade jag nog lämnat in mitt veto.

Men i stället så blev det en jordskredsseger med 5-3 för mig den här helgen – och då fick jag inte in poäng för ”Minis” fem poäng (två mål, tre assists) eller Sandra Larssons avgörande mot Karlstad.

Något som vi funderat på och har bestämt oss att ändra i reglerna till kommande helger. Mina poäng kom i alla fall in på följande vis (känner att reglerna måste förtydligas för er läsare):

Två poäng fick jag då Christian Hjort blev bästa målskytt i mötet med AIK. En poäng fick jag för att jag hade rätt vinnare i Iksu-matchen, ytterligare en i City och den sista poängen då jag hade rätt vinnande lag i Dalens match mot Karlstad.

Men i morgon är det i alla fall jag som delar ut ett straff till Jacke. Men jag måste dessvärre säga att min fantasi för tillfället står stilla – är det någon som har några förslag så mejla till mig är du snäll. Väljer jag ditt straff så vinner du ett fint pris.

Tack på förhand!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *