Hökens hörna 3



Hej, kära läsare. Då var det återigen dags för det återkommande inlägget ”Hökens hörna”. Bloggen släpper ordet fritt. Trevlig läsning.

Hejsan! Har bara lite på agendan det är helgen som var i SSL och damelit.
Ja, City flög till Uppsala för att möta Storvreta, ja resultatmässigt gick det rätt bra (förlust med 4-3) men tydligen var Storvretaspelarna, speciellt de yngre, väldigt elaka mot G.DOMEIJ i Citys mål. Särskilt H.STENBERG som skulle slå sönder Citys keepers händer = det blir jag riktigt förbannad på, skärpning Stenberg.
Dalen, ja de fick med sig en tung poäng borta mot AIK. Snyggt killar!

Iksu damerna gjorde processen kort med dem de slog med 8-0 på borta plan, det var ju tror jag Lockerud från Mariestad.
Dalen tjejerna tog efter en hård match yttligare en vinst ja vad säger man..jo man tycker det är kanon med innebandy!

Ja nu är det sunday leauge igen som fyller några rader… Iksu herr kom till match mot Kfum med ett starkt lag och det blev en rätt så bekväm storseger med 9-3. Det behövdes och pang så var vi serietrea efter Sävar som i en trist seriefinal endast vann mot City med 3-1 och City håller då andraplatsen än så länge före oss. Även Dalen vann efter två klara förluster så vann de enkelt mot SSK med 11-2. Ja detta är det som jag nu skriver som en aptitretare för nu tar jag ett litet uppehåll men är tebax efter vm finalen så kommer det lite om mina reflektioner om VM och det som händer med damelit matcher under herrvm och självklart sunday leauge rapportering från mig legenden HÖKEN THE HAWK!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu till sist listan.

HOT:
1. Hjort mot AIK
2. ”Mini” som öser in poäng
3. Jonas Åhl och Fredrik Lindgren i IKSU herr i S.L
4. Johan Eriksson (mr hattrick) i S.L
5. Rickard Jackobsson aka rille i S.L
6. Hanna Lundström i Iksu dam – S.L:s poängdrottning hittills

NOT HOT
1. Henrik Stenberg = skärp dig.
2. Fredrik Holtz, tygla ditt humör!!!!
3. Storvretas usla form
4. Man missar den härligaste matchen i den norska elitserien: Gjelleråsen mot Greåker som spelas den 24/11 kl 19 i Osloregionen i Lihallen= trist.

Ja det var allt för nu tills jag återkommer efter VM-finalen. Jo det förresten ni som  är innebandyfrälsta vet ju att jag har en del tatueringar som är innebandyrelaterat och jag släpper en liten aptitretare att det kommer en ny dubbel tattoo snart med två lags loggor på min vänster arm som ni får se senare på Lars och Jackes blogg och om ni som träffar mig i innebandyn men jag vill ej säga vilka lagen är utan det får ni hålla er till tåls med tills ni får se dem men  jag visar dem bara om jag känner för det så att tjata hjälper ej!!!!!!

THATS ALL FOLKS!!!

mvh höken AND TAKE CARE!!!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *