Snabba gliringar med Josefina EiremoTill att börja med så ber jag om ursäkt för att jag varit lite inaktiv i dag och igår. Jag är nämligen mitt i en flytt, men jag hade tid nog att skriva ihop lite snabba gliringar som Iksus alldeles egna Josefina Eiremo fick besvara. Njut av läsningen så är jag tillbaka för fullt i morgon – alternativt söndag. Tur Jacke håller ställningarna.

Vem i Iksu…

… kommer oftast sent till träning? Vickan. Vi har infört bakning för dem som kommer sent men det verkar inte störa henne.. vi kanske får komma på nåt värre straff.
 
… står kvar längst i duschen? Namita, Affe och Sussi. Det är mycket skvaller i duschen, det är egentligen bara då man får veta saker…och dem här personerna rapporterar till veckans NU.

… är mediakåtast? Mini. Hon blir ofta, ofta intervjuad av media. Men det är ju inte hennes fel så det är nog snarare media som är kåt på Mini.
 
… är mest utseendefixerad? Isa, Cassandra, Bäckman och JG. Smink hit och dit och ibland sminkas det på varandra också..harreligen. Skulle va intressant och se om dessa skulle kunna gå osminkande och i mjukisbyxor på stan.
 
… är mest omtyckt av de andra i laget? Inte lär det då vara jag efter det här….
 
… smörar mest för Jocke och Jacke? Lillis (Malin Eriksson). Hon kan allt och vet allt och har varit överallt, hyfsat imponerande! Men jag vet däremot inte om det biter på Jocke och Jacke.
 
… har den konstigaste hobbyn? Lillis igen. Hon orienterar, inte särskilt konstigt men det är ju inte särskilt vanligt.

… väljer filmer på bussresorna? Den snyggaste i laget får välja den första filmen och sedan den näst snyggaste osv…vilket innebär att vissa aldrig får välja film.

… är mest snack – minst verkstad? Niklas (Ekblom). Jag säger inget mer.
 
… gnäller mest träningarna? Cassandra och Vickan. Kan inte vara kul för Jocke då han ska försöka dömma, dem är inte nöjd om det inte blir straff till dem minst 13 ggr per träning.

… är lagets fysmonster? Sussi, behövs det ens en kommentar till det här?
 
… är mest online på facebook? JG, hon har iofs typ 13 456 vänner så jag förstår om hon måste vara online 24 h dygnet för att hinna med och uppdatera bilder, chatta och skicka hjärtan till alla.
 
… är mest insatt i idol? Tror det är smygar Stickan, hon har koll på det mesta.

… är lagets partypingla? Namita och Frida E. Så fort dem hör ett ord som börjar på Fe…så sticker dem hem, byter om och är först på plats!
 

 
Påståenden (Josefina sätter in en person i laget som stämmer in på påståendet).
Vickan (Wikström)…………….. skulle vara först att rätta sig i ledet om Jocke skulle få för sig att vägra gå ut på planen vid ett feldömt mål.
 
JG (Jenny Gustafsson) och Julia (Sidklev Persson)…………….. skulle vara mest trolig att delta i Big Brother 2011? Ja, men jag tror dem skulle ha trevligt där helt enkelt.
 
Martina (Söderqvist)…………….. hade inte gjort bort sig i ”På spåret”? Hon är ruggigt smart och allmänbildad tror jag. Som sin radarpartner skulle hon utan tvekan välja sångaren i Lars-Christers bredvid sig.

Jocke (Sjöström)…………….. hade jag helst sett i den rosa grisdräkten som Innebandybloggaren Jakob Arvidsson kröp genom Iksu Arenan med. Han verkar gilla rosa. Medans vi andra hade ”vanliga” våtdräkter på oss på forspaddlingen vägrade Jocke ha nåt annat än den rosa på sig!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>