Dalen läxades upp av Kais Mora


IBK Dalen får nog sitta relativt rakryggade i bussen hem från Dalarna. Seger i förlängningen mot Falun under lördagen var starkt av UbbeK Dalen. Sandra Larsson och Julia Nordin var tjejerna som dominerade matchen. Tre poäng från Nordin – två av Larsson. Erika Johansson gjorde tre mål för hemmalaget.

Men under söndagen tog det tvärstopp. Anna Wijks Kais Mora läxade upp Dalendamerna ordentligt, något som skottstatistiken 40-19 vittnar om. Isabell Larsson gjorde Umeålagets enda mål i förlustmatchen och enligt rapporterna så hade man väldigt lite att sätta emot Dalkullorna.

**

Om du tyckt att undertecknad varit inaktiv under helgen så är det på grund av att jag byter boende och inte haft tillgång till internet föränn nu då jag fick veta att fruktbolaget jag inhandlar mobiltjänster av erbjuder att dela lina från telefon till dator. Man är uppkopplad exakt vart som helst alltså.

**

I morgon börjar jag arbetet med alla förhandsartiklar inför innebandy VM. Min medarbetare har tyvärr insjuknat så jag misstänker att min roll under VM kommer bli av större dignitet och omfattning.

Här kan du min text om Kalle Brännberg – bloggkollega och Superligans nya skyttekung – säger om livet, Calebsson och att resa till VM utan att vara uttagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>