En era är över – nya vänner tar vid


Julen är här, all stress är bortgjord och nu ska stilla dag utföras i tomtens tecken. Bloggen har nu summerat hösten och tackar nu för oss – åtminstone över julhelgen. Vi tycker personligen att vi är värda tre dagar ledigt, så nu säger vi på bloggen God Jul, och kärt återseende på måndag.

Så, till er alla, från oss två – en riktigt god jul.

Vi återvänder som nya människor med julmaten i oss och innan dess tänkte vi göra en lite utvärdering av oss själva. Så ta tillfället i akt att gör er röst hörd! Har vi skött oss bra? Vad har vi gjort fel, vad ska vi göra mer/ mindre av, vad ska vi göra för nya inslag, vad vill du se, vad saknar du på bloggen och vad går ta bort?

Maila oss dina åsikter, dina hälsningar, din hyllningssång eller din sågningsvers – se det som din julklapp till oss.

[email protected]
[email protected]

Återigen, en god, njutsam och stillsam jul till er alla. Vi ses på måndag igen.

9 kommentarer

  1. Skulle vara roligt om ni körde veckans lag där ni tar ut 5 spelare plus mv utifrån vad ni sett för matcher i veckan. När säsongen är slut tar ni ut ett allstar team för Västerbottens innebandy.

    Bra jobbat i höst och god jul

  2. Hade som ”tipsaren” skriver om varit kul med ett dream team lag varje vecka från spelare från de olika divisonerna som utmärkt sig bäst. Ha en god jul både Jacke och Skellefteå.

  3. Ibland kunde man önska att ni gjort lite mer research på spelare och dylikt, dyker upp lite frågetecken här och var kring påståenden som inte är helt korrekta.. Inga stora saker, men detaljer som att Ketil Kronberg uttalas K-etil och inte CH-etil.. detaljer detaljer! Annars inget att anmärka, superblogg!

  4. grymt bra blogg. skulle dock vara ännu roligare om ni skrev lite mer om herrar div 1, en serie som är bra och innehåller många länslag.

  5. Det vore roligt om ni kunde be någon gästblogga från lägre serier alt att ni gör det själv. Hade varit roligt om ni skrev om division3 herrar tex. Finns många duktiga spelare i den serien som är på väg upp i karriären. Samma sak i de lägre damserierna. Kanske en ranking av de bästa spelarna etc?

    Annars skriver ni en mycket underhållande blogg. Fortsätt i samma stil!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *