Tränar med b-laget


Just nu befinner sig flertalet Iksuspelare på hemmaplan och därför har Jocke Sjöström valt att förpassa lagets träningar tillsammans med Iksu Ungdom. De som firat sin jul på respektive hemmaplan kommer självklart att träna på egen hand och har fått individuella träningsprogram att följa under sin ledighet. På måndag drar laget igång träningarna på allvar och då väntas samtliga vara tillbaka i 090-land.

Andrea Gidlund, Victoria Wikström, Frida Eriksson, Josefina Eiremo, Sussane Ekblom, Namita Andersson, Iza Rydfjäll, Nina Bäckman och Sara Wilhelmsson tränar på hemmaplan, dessutom Martina Söderqvist som deltog i gårdagens träning men som nu är åter i Örnsköldsvik.

Emma Hamrén är fortfarande sjuk och kommer därför missa träningarna i några dagar till, samma sak gäller för Jenny Gustafsson. Malin Eriksson har problem med ryggen, men i då har i stället Nina Bäckman återhämtat sig och är just nu i full träning.

Malin Alfredsson, Frida Norström, Emelie Wibron, Julia Sidklev Persson och Therse Andersson är några av dem som firar jul på hemmaplan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *