Thorengruppen värvar duo från SSL

Ibland får man nyheter gratis. I dag i omklädningsrummet berättade vår tränare/sportchef Janne Lundqvist att Umeå Citys backar Mikael Hällgren och Christian Winblad von Walter kommer att spela resten av säsongen i Thorengruppens färger. Avtalet är ett lån som sträcker sig från och med nu till slutet på säsongen.

Duon härstammar från Piteå och värvades till Umeå City för att bredda den tunna backsidan. Någon speltid har det dock inte blivit.

– Det här kommer jättelägligt för oss med tanke på att det har försvunnit några backar från truppen (reds. anm. Björn Lindeberg, Adrian Grande, Pontus Quick och Victor Aghester), säger Janne Lundqvist.

– Vi vill visa på allvar att vi har tänkt vinna den här serien, vi lämnar ingenting åt slumpen. Mikael och Christian är två bra killar, som båda är storväxta rightare med bra skott, så jag är mycket nöjd, fortsätter Lundqvist.

**

Bloggens kommentar: Två nya lagkamrater alltså, det är alltid trevligt. Piteå-invasionen i vårat lag blir allt tydligare. Mina personliga minnen av duon är Winblad von Walters hattrick mot oss med Öjebyn då jag spelade med Ersboda, samt Mikael Hällgrens överfall på Elias Conradzon och mig i bortamatchen mot Wibax förra säsongen. Antar att det lär diskuteras på träningarna framöver…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *