RIG segrade mot sargade gäster


Insatsen som RIG-tjejerna levererade under dagen var inget annat än imponerande med tanke på hur sargat självförtroendet måste ha varit på tjejerna som senast åkte på storstryk av giganterna från Sala Silverstad.

- Vi pratade efter två perioder om att vi skulle få fler avslut från forwards. Det hade fram till dess varit backarna som dominerat och tagit tag i matchen så tjejerna måste ju ha tagit åt sig i och med att vi fick tre forwards mål som avgjorde matchen i den tredje perioden, konstaterade Mikael Hill som i dag var inkallad till bänken i Torbjörn Sjögrens frånvaro.

Evelina Wahlström och Karin Nygren inledde målskyttet i den första perioden, Evelina bjöd på sitt andra innan Innebandybloggens senaste gästbloggerska, Caroline Deutgen och Matilda Sjödin klev in i handlingarna. Hemmalaget vann till slut med 6-3 efter det att Sandra Hjortborg satt spiken i kistan med en halvminut kvar att spela.

- Backarna imponerade i dag och vi ger alla dem beröm, men speciell beröm till Ida Sundberg, Emelie Edström och Evelina Wahlström.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>