Vad ska vi avsluta med?


Till att börja med så måste jag tacka för alla oerhört varma ord som nått oss i såväl kommentatorsfält, mail, sms och telefonsamtal. Man blir djupt tacksam då man får höra alla hyllningar. Men ännu är det inte riktigt över och det finns ju fortfarande möjligheter till en fortsättning i höst om VF/VK-sporten är beredda att satsa på det, men mer än så kan jag inte säga i dagsläget och undrar du något om detta är det bara fråga i kommentatorsfält eller mail.

Men vi har en knapp vecka kvar och både jag och Jacke har redan påbörjat våra avslutningsord där vi helt enkelt kommer lista våra mest minnesvärda stunder och insatser som vi sett, bevakat och upplevt den här säsongen. Men som vanligt så vill vi höra era önskemål.

Vad vill ni läsa de här sista dagarna? Vill ni att vi ska lista stadens bästa spelare eller ta ut någon form av lag, ge oss på någon form av prisutdelning eller vad vill ni se?

Nu har ni chansen att påverka slutveckan här på bloggen och vi skulle uppskatta om ni läsare tog några sekunder för att säga vad ni vill ha.

Tack på förhand

// Lars

9 kommentarer

  1. Ta ut varsitt lag med spelare från hela länet, oavsett serie, med era favoritspelare. Inte dom bästa spelarna med andra ord utan helt enkelt dom spelare som ni gillar bäst utifrån t.ex spelstil eller kanske till och med bara hur dom är vid sidan av planen 🙂

  2. BESTÅENDE INTRYCK AV DISTRIKTSLAGS SM.
    ÅRETS MÅL.
    ÅRETS BÄSTA INDIVIDUELLA PRESTATIONER.
    ÅRETS MÅLVAKTSRÄDDNINGAR.
    ÅRETS COACH.

  3. Henrik // Finns tyvärr ingen möjlighet till det då jag ska byta arbetsgivare för sommaren och inte kan jobba åt VF då. Tyvärr så finns det inget att göra åt det hur mycket vi än vill. Jag börjar där i juni iofs.

    Kanon idéer Norde och Erik. Det ska vi försöka att anamma – definitivt.

    Fler tips???

  4. Det skulle vara intressant att se en talanglista över länets största talanger, typ födda 92-94. Kanske göra någon slags ranking?

    Väntar fortfarande på en summering av herrettan.

    Tack på förhand, och tackar innerligt för den här tiden som ni har bloggat! En riktig superblogg! (hoppas verkligen på en fortsättning till hösten) 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *