Thoren rustar för toppen


Med massor av rutin, erfarenhet från SSL och poäng till tusen så hälsar Thorengruppen välkommen till Olof Schäfer.

- Vi i Thorén fortsätter att knyta till oss spelare med rutin för att lyckas i Allsvenskan. Med meriter från spel med både Dalen och Umeå City så känns Olof klockren. Senaste säsongen representerade han Spölands IF, säger Janne Lundqvist.

Olof Schäfer kommer dock att få en ny position i år. På vår fråga om han var sugen på en backplats, så blev svaret:

– Det ska bli kul, en nytändning för mej helt klart, säger Schäfer.

- Skönt för oss att kunna få in lite backar till en redan stark trupp, och det ska bli intressant av följa Olofs spel denna säsong, tror att det kommer en del poäng från den vänsterbackplatsen, säger Lundqvist.

Beskriv Olofs styrkor:

- Bollskicklig, stark och otroligt svår att ta bollen ifrån samt givetvis en poängmaskin av rang. En komplett spelare.

Förutom Schäfer så har även backen Jesper Berglund gjort klart med det allsvenska laget.

- Kul att Jesper, född 1989, har bestämt sig för oss. Han är definitivt en coming man. Stor, stark, oöm och med ett riktigt bra skott. Denna säsong så blev det ca 45 pinnar från sin backposition i Spölands-tröjan vilket imponerar och bådar gott inför kommande säsong.

3 kommentarer

  1. Lars! Vad tycker du om dessa nyförvärven? Vore kul med en kort kommentar som ni gjort tidigare! Tack för en suverän blogg!!

  2. kenta // Din önskan är min lag. Kolla nästa inlägg!

    Kentas brorsa// Jag kommer inte flytta från Umeå då jag fortfarande har tid kvar på min utbildning och sen är inget klart gällande ny arbetsgivare – som jag för den delen tyvärr inte kan kommentera – men jag lovar att så fort något är klart med hur det blir kommande säsong så kommer ni att bli varse detta.

    Jag kan säga så mycket att jag kommer fortsätta att skriva om innebandy i någon form i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>