Förbundskapten högst på Dalens lista


Enligt rapporter till bloggen så har IBK Dalen och Ulf Hallstensson haft positiva samtal gällande tränarjobbet i Dalen inför kommande säsong. Hallstensson som just nu är assisterande tränare i damlandslaget har ett år kvar på sitt kontrakt i AIK IBF, men då Bodensaren åker ner för att träffa klubben vecka 18 så tror vi på Innebandybloggen att det rör sig om att hitta en lösning så han kan gå till Dalen.

–      Jag har kontrakt med dem i ett år till. Jag ska ner och träffa dem vecka 18, men i övrigt har jag inget att säga och har fokus på AIK i första hand, säger Hallstensson till VF-sporten.

Hallstensson ska alltså vara huvudspåret för IBK Dalen.

–      Det är klart att vi kollar med folk och visst är Ulf intressant, men han sitter i kontrakt med AIK och det måste dem lösa först, säger Urban Karlsson.

Hallstensson hade Mattias Wallgren och Johan Samuelsson i landslaget, bland annat under VM, och spelarna ställer sig positiva till Bodensarens möjliga ankomst till klubben.

–      Den uppfattning jag har fått om Ulf är att det är en jävligt bra tränare och en bra matchcoach som coachar dem som är heta för dagen och inte efter gamla meriter. Sen är han lätt att ha att göra med vid sidan om planen också. Han har ett bra innebandytänk så skulle vi kunna knyta till oss han skulle det vara jättebra, säger Johan Samuelsson.

 

 

 

1 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>