Umeå landade idag ytterligare ett bevis…


… som stödjer stadens innebandyintresse.

Nedan läser ni ett pressmeddelande från Västerbottens innebandyförbund som förklarar att Umeå dragit vinstlotten att få arrangera SDF-SM (distriktlags-SM) ytterligare två år. I fjol och i år arrangerar staden för F17 och P17 och under säsongerna 2013 och 2014 kommer staden arrangera för P15 och F15.


Pressmeddelandet:
Västerbotten Innebandyförbund och Umeå är mycket glada och stolta att vi fått beskedet och förtroendet att arrangera ännu en SM tävling i innebandy, nämligen Distriktslags SM för pojkar/flickor15 år i Umeå med start 2013. Vi har under 2011 och 2012 arrangerat SM för pojkar/flickor 17 år och nu följer vi upp det med den yngre åldersgruppen. Turneringen kommer huvudsakligen att spelas i nya Gammlia Arena och går av tradition av stapeln i början av januari. Omfattningen på arrangemanget är ett av det största vi genomfört i Umeå då vi väntar ca 1000 spelare samt ca 2000 medföljande supportrar. Här får vi ännu ett kvitto på att Gammlia Arena betyder mycket för Umeås utveckling som idrotts – och evenemangsstad.

3 kommentarer

  1. Att denna blogg ligger i framkant har vi ju vetat länge, men att dom redan nu kan publicera nyheter som dateras 23.42 ikväll är helt sensationellt.

  2. Är en så enkel förklaring att jag började skriva på ett annat inlägg, men dribblade bort mig själv i mina egna ord och därför skrev jag det här då det dök upp. Tiden som står angiven på bloggens förstasidan skriver vi in själva och är ingen vetenskap. Den tiden som vi publicerar nyheten står vid min byline och är följande: Publicerad 2011/10/25 0:21 under Innebandybloggen.

  3. Fantastiskt roligt för Umeå att få ännu ett stort arrangemang…..visar ju bara än tydligare på att Umeå stärker sitt fäste som Innebandyns huvudstad..Grattis!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *