Division I-spelare klar för Allstarmatch


Här har ni honom:

Albin Sjögren blir nästa spelare in i mitt lag som jag, liksom tidigare noterat, kommer bestå till största del av spelare som har offensiven som grundtänk och Albin känns som klippt och skuren för mitt lag!

Så, Albin, vad säger du – är du sugen på att spela allstarmatch den 5 maj?

– Absolut, det vore hur kul som helst. Det är såklart en ära och känns skitbra!

Du blir det första spelare som just nu spelar i division I att bli uttagen, hur känns det?

– Otroligt kul såklart, det ska bli skitroligt verkligen att få spela med så pass bra spelare som redan tagits ut i laget. Samuelsson och Cassandra med landslagsmeriter och Erik Nilsson som säkerligen kommer göra stora intryck högt upp i serierna.

Du är ju, liksom mig, en spelare med förkärlek till nummer 10, hur känns det att bli utan den?

– Jag förstod nästan det, men det är lugnt. Såklart vill jag gärna ha den, men jag är glad att få vara med. Även om jag nog mest troligt hade bjudit på lite mer divafasoner i matchen om jag haft nummer 10.

Finns det någon spelare i staden du gärna hade velat spela med?

– Emil Johansson i Umeå City toppar den listan!

Lindbergs kommentar:

Albin står för mycket av det jag värdesätter i en innebandyspelare; bra svall, bra handleder, grymt skott, nummer 10-aura, offensiv skicklighet, söker det snygga passet före det lätta och bjuder alltid på show. Han är som klippt och skuren för mitt offensiva, snygga och vackert spelande lag. Albin kommer såklart att användas som vänsterforward och jag kan meddela att jag ännu inte presenterat hans kedjepartners, som kommer att komma i dagarna.

Oerhört kul att ha Albin i mitt lag och jag hälsar honom varmt välkommen tillsammans med tidigare uttagna:

Erik Nilsson, Umeå City
Johan Samuelsson, IBK Dalen
Cassandra Edberg, Iksu

2 kommentarer

  1. Umeå City har tydligen 4 nyförvärv klara för nästa säsong. Ska tydligen ha preseneterats på festen i lördags. Ert jobb är att snoka rätt på vilka. Gissar på Mattias Mattson återkommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *