Larsson fullbordar Lindbergs lag

Då var den sista pusselbiten på plats. Hela mitt lag är uttaget nu då jag presenterar Isabell Larsson som fyller min sista forwardsplats. Jag har fortfarande utrymme för att ta in ytterligare en spelare i laget, men som det ser ut just nu kommer jag att anförtro en startplats även åt Nils Andersson.

Isabell Larsson har gjort en grym säsong i IBK Dalen och dragit lagets offensiv till stor del med sina aviga finter, grymma teknik och bra blick för spelet. Jag hälsar henne varmt välkommen!

- Det blir ju kanon att spela med grabbar, då kan de agera bodyguards åt mig ju, säger Larsson.

Min tanke är, som ni även kommer läsa i nästa inlägg där mina presentatiner kommer upp, att hon ska spela med Team Thorengruppen-duon Ottosson/Conradzon. I vilket nummer är då frågan?

– Jag väljer nummer 71. Det var mitt första nummer jag hade i innebandy. Jag började lite senare än alla andra och då var det de jag fick ta så det ska bli kul att hoppa in i de numret igen.

Lindbergs kommentar:

Isabells teknik och finess kommer att passa som handen i handsken i formationen tillsammans med Thorengrabbarna. En smart sammansatt formation i mina ögon då jag tror att dessa tre kommer att snurra upp Jackes försvar riktigt ordentligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>