Succémålvakten i Lindbergs mål

Under SDF-SM här i Umeå var det många spelare som imponerade på mig, men det var få som nådde upp till de massiva hyllningarna som Victor Bylund fick efter sin instats i kvartsfinalen mot Stockholm. Och tack vare den insatsen valde jag helt enkelt att byta målvakt i mitt All star-team och därmed ge Sandåkernmålvakten Victor Bylund chansen mellan mina stolpar.

Jag ringde upp Bylund tidigare i veckan och meddelade honom de goda nyheterna.

– Ja, men det är klart jag kommer och spelar. Det ska bli hur kul som helst, säger Bylund.

Bylund, som trots sin ringa ålder, imponerat stort får därför vara med de stora pojkarna och frågar du mig så kommer han att gå en lysande framtid till mötes om han fortsätter att utvecklas.

– Det är klart det blir speciellt att spela med så bra spelare som de som är med, men jag ska försöka göra om min match mot Stockholm i all star-matchen, säger han.

Lindbergs kommentar:

Superligamålvakterna ratades och de allsvenska likaså enbart för att ge denna unga och mycket lovande målvakt en chans att pröva sig bland de bästa. Istället för att möta Albin Sjögren och andra talangfulla Stockholmare så blir det nu Ketil Kronberg och Peder Bodén som han ställs mot, och frågar du mig tror jag att han kommer att dominera lika mycket mot dem. Han har grymma händer och snabba reaktioner som komplement till en stor kropp som gett honom de fysiska attributen för att bli en framtida stormålvakt. Jag tror verkligen på Victor och önskar honom varmt välkommen till mitt lag!

Övriga spelare uttagna i laget:

Målvakt:

Victor Bylund, Sandåkerns SK

Backar:
Robin Nilsberth
Emelie Wibron
Sofie Andersson
Cassandra Edberg
Emil Johansson
Nils Andersson

Forwards:
Erik Forsgren
Julia Nordin
Johan Samuelsson
Erik Nilsson
Fredrik Ottosson
Jonas Svahn
Elin Tjärnström
Elias Conradzon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>