Enkät: Så klär sig spelarna på galan

Linnea Ivarsson, IBK Dalen
Ja, planen just nu är väl en kort, blommig sommarklänning. Tanken är att börja med högklackat, men lär snabbt bytas ut mot dansvänligare converse.

Jenny Gustafsson, Iksu
Jag vet inte än! Typ innebandystrumpor, turtrosorna och en rosa sport-bh. Nej jag är inte så planerad ännu, men det kommer under dagen med någon form av panikshopping.

Matilda Lundgren, IBK Dalen

Ska jag vara helt ärlig har jag inte riktigt spikat lördagens outfit än. Men att det kommer vara en klänning och att den mest troligt kommer att vara svart känns ganska säkert. Svart slår aldrig fel och känns rätt mycket innebandyblåsa! Ett par passande skyhöga asicspumps till det, ja då är man klar skulle man kunna säga.

Johan Alm, IBK Dalen
Jag kommer iträda ett par snygga jeans och en halv ledig skjorta. På fötterna kommer jag ha ett par snabba svarta pjucks och som grädde på moset kommer jag ha en riktigt stekig kavaj

Emma Hellberg, Iksu

Guldtemat är givet kanske något smycke av innebandyliknande karaktär, den som lever får se!

Lars Erik Torp, IBK Dalen
Jeg tenkte kjøra kostym med et par snabba skor;)

Niklas Blomberg, Sandåkerns SK
Jag kommer ha skjorta kavaj och jeans

Mattias Hedlund, Umeå City
Läste precis jackes inlägg på bloggen. Fick en del bra tips därifrån. Men som de ser ut i dagsläget blir de helsvart. De vill säga svarta byxor svart kavaj svart skjorta med en tillhörande vit duk i kavajfickan. Men ska tillägga att man aldrig vet med mig nu för tiden med min Raul meireles inspererade frilla. Då de kan helt enkelt spåra ur oxå

Victoria Wikström, Iksu
Guldtröjan..

Mattias Adolfsson, Sandåkerns SK
Det blir nog en klassik kavaj. Men eftersom jag inte kan det här med stil, så kör jag praktiskt. Skippar välja matchande nässduk till kavajen(blir nog ändå fel) och använder den praktiska fickan till visakortet, sparar tid i baren.

Johanna Andreassen, Umeå City
Jag ska kvällen till ära byta bort det blåa matchstället till en marinblå klänning och högklackat så jag kan få storhetsvansinne bland mina lagkamrater.

Elias Conradzon, Team Thorengruppen

Jag hatar ju både skjorta,slips,fluga,kavaj, men för din och jackes skull så har jag ju något liknande på mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>