En summering av lördagen

Bloggtorkan har lyst med sin närvaro efter lördagen, men nu känner jag mig redo att börja knappa lite alster igen. Jag tänkte blogga en vecka till ungefär innan jag binder ihop säcken och innan dess tänkte jag hinna med lite säsongssummeringar, silly season och lite annat krims krams.

Vi börjar med Allstarmatchen. Vi var i en sits där det var flera veckor sedan den sista matchen spelades i staden och vi var oroliga över att folk hade släppt innebandy för säsongen, men så blev inte fallet. 1100 personer kom och såg en match som slutade 7-7 efter ordinarie tid och med ett straffavgörande som krona på verket. Även om det var kul att mitt lag vann, så spelade det mindre roll då det blev så mycket folk och matchen faktiskt blev spännande. Extra kul att Jacke för en gångs skull var mer uppmärksamhetsberoende än mig.

Hockeygrabbarna Nils Andersson och Alexander Hellström hade kryddat matchen och blev ett bra inslag i mina ögon. Förhoppningsvis kan Allstarmatchen leva vidare och bli en återkommande tradition. Jag tyckte själv att det var väldigt roligt och hoppas att ni som tittade tyckte desamma.

***

Kvällen då?
Ja, vi ska inte gå in allt för nära på vad som hände. Men det blev även det oerhört lyckat i mina ögon – och samma sak där, hoppas jag att de som kom tyckte samma sak. Filmen var groteskt rolig, maten god, stämningen på euforisk nivå från så gott som samtliga, fotominglet var populärt och bilder går att se på vår facebookgrupp som ni även gärna får gilla – om ni känner för det.

Ett stort tack till Allstar som gjorde matchen och Innebandygalan möjlig och framför allt till Adrian Karlsson-Lind som kom med initiativet.

Alla skandaler och händelser på kvällen lämnar vi för tillfället. Det blir bäst så.

Mer om pristagarna snart.

2 kommentarer

  1. Visst lägger ni ut tiderna från banan som Walle, Johan, Ketil och Jonas gjorde? Det var ju lite olika stilar på det. Hoppas också att detta blir ett årligt inslag, det var kul att se.

  2. …och nog vore det väl på plats att presentera vinnarna i de olika kategorierna med motiveringarna från den hemliga jurin. Trots att det blev fel vinnare i kategorin Årets nykomling på grund av en nomineringsmiss…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>