En era är över – nu är det adjö

Då var slutet nått. Jag börjar närma mig den tid att jag byter arbetsgivare och därmed är min tid här på bloggen över. Jag vet inte riktigt hur Jacke har tänkt, om han driver vidare i någon vecka till eller hur han kör på, men för min del tar bloggandet slut här i dag.

Jag tittar tillbaka på två säsonger med innebandy-Umeå och innebandy-Sverige med stor glädje. Det har varit en fantastisk tid som jag hoppas att jag får återuppleva, men man vet aldrig vart framtiden för oss.

Jag vill verkligen tacka alla som hjälpt oss här på bloggen, ni som läst och ni som tyckt till. Det har varit en fantastisk tid och hade det gått genomföra hade jag mer än gärna fortsatt över sommaren, men nu går inte det. Till hösten är väldigt mycket ännu oklart, men hur som helst hoppas jag att rätt förutsättningar ges så Innebandybloggen lever vidare på något sätt. Skulle jag inte kunna fortsätta finns det garanterat någon som kan göra det ännu bättre där ute – som brinner ännu mer och som engagerar ännu mer.

Det kan hända att jag kommer att dyka upp i ett annat bloggforum i sommar, men det är ännu inte färdigförhandlat och skulle det bli klart kommer jag göra er varse om det så ni kan fortsätta läsa – om så önskas.

Annars hittar ni mig såklart på twitter: @larslindberg10

Tack för mig och tack för den här tiden!

6 kommentarer

 1. Stort Tack !!! Det har varit otroligt roligt att följa IB bloggen och ni har gjort ett kanonjobb och man hoppas verkligen att bloggen kommer leva vidare i någon form……Tråkigt att du måste sluta men önskar dig stort lycka till med vad du än kommer att ta dig för i framtiden !!!

 2. Vad tråkigt Lars!
  Har gillat att läsa dina texter. Var kommer jag kunna följa dig nu?
  Lokalt hoppas jag!
  Tack!
  Ante

 3. Tack för ett grymt jobb. Hoppas du kan bevara glöden i nästa forum och att Jacke orkar köra vidare på något sätt!

 4. Stort Tack Lars!

  Denna blogg har gett så oerhört mycket under dessa två säsonger. Önskar dig all lycka i framtiden och hoppas att bloggen återuppstår till hösten!

 5. Till att börja med så vill jag tacka för alla oerhört varma mail och de som uttryckt sin uppskattning. Man blir rörd av att höra sådant ska ni veta och få uppskattar det nog som jag gör, ett innerligt och ödmjukt tack för det ska ni ha.

  Det är lite oklart exakt hur allt kommer att se ut, men jag börjar jobba som sportreporter på Norran nu och det finns planeringar på att köra en blogg gällande sportbevakning i allmänhet och livet i synnerhet som cirkulerar runt jobben som sportkommentator/reporter/konferencier på ett annat forum som jag hoppas blir klart inom kort. Återkommer såklart om detta. Tills dess är nog twitter enklast där jag bollar lite runt liv, jobb och dyligt.

  Till hösten är allt MYCKET oklart. Det kommer säkert bli klart runt midsommar eller liknande, men det finns en del krokar ute så det återstår att se.

  Vänligen,
  Lars Lindberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>