Ulf flyttar hem till Boden

IBK Dalens succétränare Ulf Hallstensson väljer att inte förlänga sitt kontrakt med IBK Dalen. Han flyttar istället hem till hemstaden Boden.

– Det är klart det känns tråkigt, han har hela tiden pratat om en långsiktig satsning och vi har hoppats på det. Men han flyttar hem till sambon i Boden, säger Dalens sportchef Urban Karlsson till kollega Ruuth.

Hallstensson var hårt kritiserad under hösten. Resultaten uteblev och spelet var långt ifrån glädjande. Men till slut tystade han varje kritiker med råge. Titeln ”succétränare” känns numera given. Men nu är alltså den korta sejouren i IBK Dalen över.

– Vi kunde bara garantera honom jobb (på John Bauerskolan som innebandyinstruktör) i ett år och det var därför vi skrev ett kontrakt på en säsong, förklarar Karlsson.

Jonatan Brolin är nyligen rekryterad till att arbeta runt herrlaget men efter detta besked kan vi nog räkna med ännu ett nytillskott i ledarstaben.

– Självklart ska vi hitta någon och vi är i full gång med det, vi har inte suttit helt stilla och tagit för givet att han ska fortsätta utan vi har sonderat och kollat runt, säger Urban Karlsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *