Fyra snabba med ”Flinken”

Den nya sportwebben – http:www.sportnu.se – har börjat med en grej som jag gillar skarpt. Nämligen att man, åtminstone ibland, ringer upp till den som liverapporterat matchen och ställer fyra snabba frågor.

I går debuterade Johan Flinkfelt som rapportör och han fick bekänna färg direkt. Intervjun stod Marcus Isaksson för.

 

4 SNABBA

Speglade resultatet matchen?
Javisst, det tycker jag. Dalen borde kanske ha lyckats knyta ihop säcken vid 6-4, men båda lagen förtjänar poäng efter sina insatser. Jag hade tyckt detsamma ifall Linköping lyckats knipa extrapoängen.

Vem eller vad var bäst i matchen?
Alexander Bodén, helt klart. Hans påpasslighet framför målet är världsklass, och han var inblandad i hela sex av Dalens sju mål. Bland sina sex poäng så har han två väldigt fina målpassningar i power play som jag tyckte stack ut.

Vem eller vad var sämst i matchen?
Matchtiden. För mig är det obegripligt att matchen spelas så sent en lördagskväll. De som valde bort matchen för annat missade verkligen något.

Vad kommer det att snackas om efter matchen?
Alexander Bodéns sex poäng. Kan han och Ketil Kronberg fortsätta visa samma kemi har Dalen mycket vunnet i anfallsväg, och det är något man kommer att behöva den här säsongen.

***

Personligen missade jag matchen på grund av att vi hade inkilning med de nya i vårt gäng.

Jag var dock beredd på en rapport om ny Dalen-förlust – inte en vinst (om än i förlängning).

För första gången i mitt liv underskattade jag nämligen inte Linköping utan jag såg framför mig en riktigt stabil motståndare som skulle lira hem alla tre poäng hem till Linkan. Så blev alltså inte fallet, trots deras starka hemmapremiär mot Falun.

Blir intressant att se Johan utveckla ännu fler tankar om matchen här på bloggen under dagen!

…i övrigt vet vi att massor har hänt, och att vi ligger lite efter i rapportering.
Men känn ingen oro.
Måndagar, som i övrigt fyller ungefär noll funktioner, brukar ju bli lite utav en summeringsdag och så blir fallet även denna gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *