Thoren värvar poängmaskin

Wiktor Johannesson (född -92) är den senaste i raden nyförvärv för Team Thorengruppen.
Den U19-landslagsmeriterade rightaren, som gjorde 60 poäng (30+30) för Sandviken ifjol, flyttar nu till Umeå.

- Det känns spännande. Jag tänkte länge och kom fram till att det är på tiden att testa på någonting nytt. Det känns väldigt bra att flytta till en bra stad och ett bra lag. Jag har bara hört positiva saker om Thorengruppen och Umeå, säger Johannesson.

Wiktor är tänkt som center och har sina främsta styrkor i målskyttet men kan bevisligen spela fram sina medspelare också. Det ska bli spännande att se vad han kan uträtta i den gula tröjan. Spontant känns han lite grann som Niclas Forslöfs ersättare. Hudiks centertank ryktas bli kvar där nere i trakterna för spel med Håsta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>