Sportchef Flinkfelt missar lördagen

Kamrater.

Jag har våndats över det här beslutet en längre tid nu. Jag har inte kunnat sova om nätterna. Det har varit spelaruttagningar. Det har varit taktiker för att sätta griller i huvudet på kollega Arvidsson.

Till slut så har det kommit till det här: Jag kommer imorgon att resa bort och missar därför allstarmatchen. Jag har försökt få tag i en ersättande coach – jag är ju trots allt en sportchef och sportcheferi och tränande skiljer sig åt så det hade varit bäst hur som helst – men det är ett faktum att medan Nilsberth, Kronberg, Nordin, Bjuhr, Ställ med flera spelar hem en enkel seger så sitter jag på piazza del Spagna och njuter i +26.

Jag kommer ta segerbeskedet jag får vid 16-tiden med ro.

Kanske tar jag ett glas mousserande för att fira.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>