Kampen mot nazismen fortsätter

Att hålla minnet av Förintelsen levande samt att försvara historien om nazisternas dödsläger mot de som förnekar Förintelsen är en viktig del i kampen mot nazismen. Idag liksom i samband med Nürnbergrättegångarna efter krigsslutet 1945. Att förneka historien, och framförallt Förintelsen, är något mycket viktigt för dagens nazister.

Den 18 april i år var det 40 år sedan som jag organiserade mig politiskt. Under dessa 40 år har en viktig del av mitt politiska arbete bestått just av kampen mot vår tids nazister. Detta har uppmärksammats av nazister och irriterat dessa. Jag har varit så pass irriterande för dagens nazister att de följer min blogg på VK och Folkbladet! De tycker uppenbarligen att det jag skriver är så pass viktigt att det kräver en kommentar.

Nedan publicerar jag denna kommentar från Nationell.nu, en hemsida som drivs av nazister. Lägg märke till den vikt de lägger vid just förnekandet av Förintelsen. Jag publicerar inte hela deras artikel, utan enbart den del som handlar om mig.

Nationell-nu-Janne

1 kommentarer

  1. Även kampen mot kommunismen måste fortsätta! Kommunister förnekar ofta än idag den förintelse som begåtts av alla kommunistiska diktaturer, och judarna, och Romerna…, har varit förföljda… även i alla dessa kommunistiska diktaturer!
    Det är sällan klokt att kasta sten i glashus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *