Vad är väl en tweetup?

[dagens musiktips]

Om inte som en after work där du träffar folk du mest känner digitalt. Det handlar alltså om att möta de du mest känner från Twitter i riktiga livet. Att få ett ansikte på twitter-biosen. Att få höra orden ur en mun istället från ett twitterfeed. Att få argumentera direkt med ett ansikte istället för med 140 tecken.

tweet_up

Jag kan, som vanligt ha helt fel, men det är faktiskt svårt att beskriva hur det är att möta någon som man tycker att man känner eftersom man vet vad den människan tycker och tänker (nåja…) – och så är det slående ofta ganska lika sina Twiter-alias. Förstås djupare och mer nyanserade.

Men vi bygger våra digitala varumärken, och de är ända ganska mycket vi, om än kanske i utvalda delar. Något annat är nog lite dumt att göra, om man vill mötas i riktiga livet någon gång. Jag tror inte jag behöver påpeka att exakt samma förhållande gäller för de varumärken som ger sig ut i de sociala medierna. Lev era värdeord även där. Svårare är det inte 😉

/ @jmjobring

Det här är inlägg 79 i mitt försök att blogga i 100 dagar tillsammans med ett gäng andra bloggare under taggen #blogg100, mer statistik hittar du här.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *