I morgondagens Folkbladet kan ni läsa om Johanna Viberg som driver företaget Johannas tårtor. Har du inte papperstidningen så kan du läsa reportaget här från och med lördag.
Jag har längtat efter att få hälsa på i hennes fina kök och se när hon jobbar, och vi fick äntligen till en tid i veckan för att träffas. Det har varit svårt när alla är sjuka hela tiden.
Johanna är en mästare på att skapa fina figurer i sockerpasta. De här ska få ta plats på en slottstårta.
Det finns alla möjliga redskap och hjälpmedel för att få till en underbar skapelse, men dessutom krävs skicklighet. Allt på tårtan är ätbart, förutom det svarta sidenbandet längst ner.
Den här tårtan är bara skådebröd som hon har på arbetsbänken. Hon ville testa hur det gick att göra en tårta med minimarshmallows. Och det gick ju bra. I 30-årspresent fick Johanna sin Kitchen Aid. Lyllosen.
Tre prinsessor i en caketop som ska sitta på syskonbarnets tårta i helgen. Johanna håller kurser i hur man gör fina tårtor och jag är vansinnigt sugen på att anmäla mig. Vill du kolla in hennes fina blogg så klicka här.