Moderaterna i Västerbotten

Vid olika tillfällen kan vi läsa i media om hur moderata företrädare i länet ondgör sig över vissa projekt, särskilt den ekonomiska delen. Senast gäller det försöket med 6 timmars arbetsdag på ett äldreboende under ett år för att se om sjukskrivningarna minskar. Det verkar vara fel att angripa arbetsmiljöproblem vilket egentligen inte är överraskande för när har moderaterna drivit frågor om förbättring av arbetsmiljön? Deras insats i regeringsställning var att avveckla Arbetslivsinstitutet i Umeå. Att moderata företrädare helt plötsligt skulle vara intresserade av ekonomiska frågor verkar var ett nytänkande för om vi betänker hur Anders Borg hanterade den svenska ekonomin med tom statskassa efter 8 år i regeringen utan att moderaterna i Västerbotten protesterade så verkar de nu ha svängt helt om och dessutom noteras en viss överdriven reaktion. Som en liten påminnelse så lånade Anders Borg till skattesänkningar. Det var en mycket speciell modell av ansvarstagande (Anders Borgs mantra) som inte var särskilt framgångsrik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>